Menu

Evenementen in de Oude School

Maak hier uw dag speciaal

Wilt u een evenement houden bij de Oude School?

Uw evenement

Eten maken is onze passie, en voor een gezellig beleving zorgen is onze missie. Voor het plannen en het faciliteren van uw evenement kunt u bij ons terecht voor een onvergetelijke experience.

Bij de Oude School kunt u van elke dag een feest maken. Als u een bedrijfsfeest will geven, een verjaardag vieren of een prachtig trouwlocatie zoekt staat het team van L'appel de Oude School voor u klaar.

Wat wij bieden

De Oude School beschikt over faciliteiten onder andere een groot sfeer verlichte zaal, schermen en projectoren en ook een muziek installatie. Dit maakt de Oude School een prachtige locatie voor elk evenement van klein naar groot.

Maar twintig minuten rijden van Amsterdam Centraal en tussen hoorn en Purmerend, de Oude School is een bereikbare locatie met gratis parkeergelegenheid

Overtuigd? Vul her formulier in of mail [email protected]

Elk feest of maat

Elk evenement bij de Oude School krijgt speciale aandacht en een diner arangement die bij uw groep past. Wij denken met u mee om de sfeer te creëren die u wilt.

Uitnodigen in style

Wij kunnen uitnodigen voor u maken om te versturen, maar ook web-paginas speciaal voor evenementen

Workshops

Meer willen doen? Maak uw avond interactief met onze Plancha grill om samen hout gegrild vlees barbecueën of door onze sushi chef leren sushi maken